Sorbet de kiwi i sindria

Ingredients

  • 400 grs. de síndria
  • 100 grs.sucre
  • 35 ml de suc de llimona

Per el sorbet de kiwi:

  • 8 kiwis
  • 100 grs.sucre
  • 1 llimona
  • 1 clara d'ou

6 racions

Elaboració

Coure 150 ml d'aigua amb el sucre en una cassola fins a obtenir un almibar lleuger.
Retirar i afegir el suc de llimona i la carn de la síndria triturada. Congelar-ho.
A part: pela els kiwis i es trituren en una batidora juntament amb el sucre, la llimona exprimida i la clara d'ou. Posar-ho en un recipient i congelar-ho.
Cada mitja hora remoure els sorbets.
Treure-les al cap de 2 hores , remenar amb una forquilla i repartirlos en copes : primer el sindria i després el de kiwi. (formant dos pisos a cada copa).

40min

Notes

Per fer-ho mes gustós i dolç: Fondre una mica de xocolata al bany María i es reparteix per sobre dels sorbets.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

664 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!