Salsa de kiwis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una ceba picolada
  • Vuit kiwis( grocs o verds)
  • Oli d'oliva
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Maizena ( si cal )
  • Mantega

10 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Un atuel amb tapa, per guardar la salsa
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim a foc baix, la ceba picolada.
Tot seguit pelem els kiwis, els tallem a rossos menuts i els afegim en el cassó juntament amb la ceba.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim : un polsim de sal i pebre i l'aigua, segons la quantitat de salsa que vulguem fer.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit, passsem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fí en el cassó hon acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un dau de mantega, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Un cop aconsseguida la textura que desitgem, la deixem refredar i la guardem en l'atuell amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.

40min

Notes

Aquesta salsa, és molt adient tant per receptes de carns, aviram, porc i peixos.
Aquesta salsa, la podem fer tant amb kiwis verds, com grocs.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: