Puré de patata amb gambes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Pastís
Recepta per olla a pressió
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Patates grosses
- 16 cues de gambes mitjanes
- 1 vas de llet
- 1/2 vas de nata per a cuinar
- 70 grs. de mantega
- 2 alls
- Nou moscada
- Julivert
- Sal
4 racions
Utensilis
Olla a presssió i una paella de peix.
Elaboració
Bulliu les patates i feu-ne un puré fí.
Afegiu-hi la mantega , la llet i la nata i condimenteu-ho amb sal i una mica de nou moscada.
Fregiu les cues de les gambes amb una mica d'oli juntament amb l'all en rodanxes i el julivert.
Poseu quadre gambes a cada plat per sobre de les patates aixefades i afegiu-hi l'oli de fregir-les.
25min
Notes
És un plat fàcil de fer, calòric i pot ser plat únic per sopar (per exemple).
Es pot emportar en un tapper i escalfar al microones.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un...
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré