Verduras al forn en capes
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Dieta: vegana
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Verduras (poden se les que tinguis en aquella moment a casa)
- Jo I poso patates, tomaquet, carbassó, ceba, pebrot vermell
- Oli, sal
4 racions
Elaboració
Es tallen totes les verdures en rodanxes primetes, la ceba con puguis, I en un vol per poder posar al forn es van fent capes de les verdures. Jo les poso així perque quedin macos els colors: patata, tomàquet, ceba, pebrot carbassó. Sal I oli a cada capa de verdura.
Repetir el mateix ordre una segona capa.Acabar amb patata al final.
Tapar I posar al forn calent a 250 graus una 1'30 minutos. Quan fáci una hora, controlar que no es cremi de dalt. Abaixar temperatura una mica i tapar si cal.
1h 30min
Notes
Si el vol es de vidre Pirex no cal tocar. ho. Es serveix directamente d'aqui.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1564 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim. El dia que la torni a fer a casa penjaré la foto.
Una recepta per acabar d'aprofitar els torrons que us queden passades les festes. És una recepta calòrica. Menjar avans un...
No tinc fotos de la receptes, però quan pugui les posaré