Magret d'ànec amb salsa de kiwis i tempura de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida grossa
  • Salsa de kiwis ( la trobareu a les meves receptes )
  • Tempura de verdures per a dues persones ( la trobareu a les meves receptes )
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

2 racions

Elaboració

Primerament, fem la tempura de verdures com explico a la meva recepta, i la reservem en una safata amb un paper de cuina. Seguidament, fem la salsa de kiwis com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
A continuació, amb l'ajud del ganivet filetejador, fem un engraellat a la part del greix, i el fiquem a la paella sense oli, durant set minuts d'una cara, i tres de l'altre.
Tot seguit, el fiquem en una safata plana pel forn, i l'enfornem durant cinc minuts més, i el retirem, tapant-lo amb un paper d'alumini, uns cinc minuts. En el moment de muntar els plats, filetegem el magret, i el repartim entre els dos plats, fent una semi-circunferencia a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fiquem la tempura de verdures. Tot seguit, cobrim el magret amb la salsa de kiwis, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Una safata per anar al forn
Un paella gran
Un ganivet filetejador
Un cassó mitjà
Una safata plana, amb un paper de cuina
Dos plats plans grans, de porcellana blanca


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: