Sorbet de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 got de suc de llimona,
  • 1 got de sucre,
  • 3/4 de litre d'aigua,
  • la pell d'una llimona rallada,
  • 1 pot de crema de llet per cuinar petit,

6 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

Es posa en un pot una mica fondo per poder lo remenar, es tritura amb la batedora, i es posa al congelador unes 3 o 4 hores, es treu una mica abans de servir.
Es posa en copes de gelat i espot adornar amb encenalls de xocolata o rodanxes de llimona.

30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5782 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Helena garcia diu:
Hola, l,hé fet avui i no s,ha congelat, no entenc perque, l,he deixat mes temps del compte i res de res, perque creus que ha passat?

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: