Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 200 gr. de xocolata negra al 70 % (o més)
- 70 gr. de mantega
- 6 clares d’ou
- 100 gr. de sucre
- 1 llima
- 1 llimona
- Taronja confitada a tires
4 racions
Elaboració
Elaboració:Es posa la xocolata a un cassó amb la mantega al bany Maria, es va remenant. Un cop fosa es deixa refredar.
Al mateix temps es posen les clares a punt de neu, ben fort, un cop ja son montades, s’afegeix el sucre poc a poc anant remenant, un cop absorbit, s’hi va afegint sense parar de remenar la xocolata i la mantega que ja haviem desfet.
Ho posem en copes o be en el plat de postre que servirem.
Rallem la llimona i la llima, anant amb compte que no rallem la part blanca que és amargant, només la pell. Ho posem per sobre, barejat o separat, veure les fotos, depen de l’efecte que volgueu fer, i afegim la taronja confitada.
Notes
Es un postre que si no fos per la mantega, no és gens pesant, de tota manera en porta molt poca.
Etiquetes:
Cítrics Xocolata negra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c