Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics

Ingredients

  • 200 gr. de xocolata negra al 70 % (o més)
  • 70 gr. de mantega
  • 6 clares d’ou
  • 100 gr. de sucre
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • Taronja confitada a tires

4 racions

Elaboració

Elaboració:Es posa la xocolata a un cassó amb la mantega al bany Maria, es va remenant. Un cop fosa es deixa refredar.
Al mateix temps es posen les clares a punt de neu, ben fort, un cop ja son montades, s’afegeix el sucre poc a poc anant remenant, un cop absorbit, s’hi va afegint sense parar de remenar la xocolata i la mantega que ja haviem desfet.
Ho posem en copes o be en el plat de postre que servirem.
Rallem la llimona i la llima, anant amb compte que no rallem la part blanca que és amargant, només la pell. Ho posem per sobre, barejat o separat, veure les fotos, depen de l’efecte que volgueu fer, i afegim la taronja confitada.

Notes

Es un postre que si no fos per la mantega, no és gens pesant, de tota manera en porta molt poca.


Recepta de cuina de Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Mousse de xocolata negra amb aroma de cítrics
per Joan Corminas

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Una altra recepta de xocolata, molt fàcil, dedicada a la companya Dolça perquè en gaudeixi!!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: