Bunyols de pinya

Ingredients

  • 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
  • 1 ou sencer
  • 4 cullerades de llet
  • 25g de mantega
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 80g de farina
  • F0rça oli per a fregir
  • Sucre molt fi
  • Sal

6 racions

Elaboració

Barregeu L'ou amb la llet, la mantega,el suc de llimona,la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unas 2horas.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregin anbforça oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1206 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!