Bunyols de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
- 1 ou sencer
- 4 cullerades de llet
- 25g de mantega
- 1 cullerada de suc de llimona
- 80g de farina
- Força oli per a fregir
- Sucre molt fi
- Sal
6 racions
Elaboració
Barregeu l'ou amb la llet, la mantega, el suc de llimona, la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unes 2 hores.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregint amb força oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.