Bunyols de pinya
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
- 1 ou sencer
- 4 cullerades de llet
- 25g de mantega
- 1 cullerada de suc de llimona
- 80g de farina
- F0rça oli per a fregir
- Sucre molt fi
- Sal
6 racions
Elaboració
Barregeu L'ou amb la llet, la mantega,el suc de llimona,la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unas 2horas.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregin anbforça oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt