Bunyols de pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
  • 1 ou sencer
  • 4 cullerades de llet
  • 25g de mantega
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 80g de farina
  • F0rça oli per a fregir
  • Sucre molt fi
  • Sal

6 racions

ElaboraciĂł

Barregeu L'ou amb la llet, la mantega,el suc de llimona,la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unas 2horas.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregin anbforça oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Bunyols de pinya

Enllaça aquesta recepta:

1099 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!