Bunyols de pinya

Ingredients

  • 6 rodanxes de pinya natural o en almivar
  • 1 ou sencer
  • 4 cullerades de llet
  • 25g de mantega
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • 80g de farina
  • Força oli per a fregir
  • Sucre molt fi
  • Sal

6 racions

Elaboració

Barregeu l'ou amb la llet, la mantega, el suc de llimona, la farina i una mica de sal i deixeu-ho reposar unes 2 hores.
Talleu la pinya a trossets petits i suqueu-los a la pasta. Aneu-los fregint amb força oli roent.
Poseu-los en un paper assecant i serviu-los empolvorats amb el sucre fi.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Molt bona, per aquestes festes Nadalenques

Afegir comentari
 

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: