Conill ofegat
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Conill·alls·juliver·sal·pebre negre·oli·
4 racions
Elaboració
Es posa el conill, net i tallat a trossos, els alls pelats, els brots de julivert, amb l'oli,
sal i pebre negre, tot en fret, dins una cassola. Es tapa i es posa al fogó més petit, amb el
foc al minim, fins que l'aigua que deixa anar la carn comenci a lligar amb l'oli. Res ha de
fe =se ros.
__
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
que fet de questa manera es guarda mes dias
aquestes magdalenes a'angrexan molt
aquestes magdalenes a'angrexan molt