Conill ofegat

Ingredients

  • Conill·alls·juliver·sal·pebre negre·oli·

4 racions

Elaboració

Es posa el conill, net i tallat a trossos, els alls pelats, els brots de julivert, amb l'oli,
sal i pebre negre, tot en fret, dins una cassola. Es tapa i es posa al fogó més petit, amb el
foc al minim, fins que l'aigua que deixa anar la carn comenci a lligar amb l'oli. Res ha de
fe =se ros.
__

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2198 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: