Conill de muntanya a l'Empordanesa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Alt Empordà
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 conill gran,
- 24 cebetes franceses,
- 80 grams de cansalada viada,
- 2 cullerades de llard de porc,
- 1 got de vi negre,
- 30 grams de xocolata de pedra,
- 20 grams d'avellanes torrades,
- 20 grams de pinyons,
- Llorer,
- Farigola ,
- Julivert,
- Farina,
- 1 / 2 litre de brou de carn,
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Salpebrar el conill, posar-lo en una cassola de fang amb la mantega i anar-lo sofregint, juntament amb les cebetes i la cansalada, tallat a daus.
Afegir la farigola, el llorer, el julivert i treure-li si cal una mica de greix.
Regar-ho amb el vi i deixar-lo reduir.
Quan el vi s'hagi reduït, afegir una mica de farina i el brou de carn, deixant-lo coure a poc a poc a foc lent.
Mentrestant, preparar en el morter, una "picada" amb les avellanes, la xocolata i els pinyons.
Uns 15 minuts abans que s'acabi de coure, afegir la "picada", i rectificar de sal i pebre si cal
Etiquetes:
Conill
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c