Daus de porc adobats amb mostassa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Republica de L´Alt Empordà
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
- 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
3 racions
Elaboració
Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.
45min
Notes
Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.
Etiquetes:
Carn
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.