Daus de porc adobats amb mostassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Republica de L´Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
  • 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
  • 1 raig de oli de oliva
  • 1 pols de sal

3 racions

Elaboració

Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.

45min

Notes

Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!