Daus de porc adobats amb mostassa
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						
						Típica de: Republica de L´Alt Empordà
						
						Estació:  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
- 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.
														
 45min
  45min 
Notes
Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.
 Etiquetes: 
						Carn
 
						Etiquetes: 
						Carn  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3750 visites.
 3750 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram