Daus de porc adobats amb mostassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Republica de L´Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
  • 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
  • 1 raig de oli de oliva
  • 1 pols de sal

3 racions

Elaboració

Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.

45min

Notes

Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: