Daus de porc adobats amb mostassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Republica de L´Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
  • 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
  • 1 raig de oli de oliva
  • 1 pols de sal

3 racions

Elaboració

Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.

45min

Notes

Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.


Recepta de cuina de Daus de porc adobats amb mostassa
per Jordi Bosch Negre

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2812 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: