Cigrons a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cigrons cuits
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 2 ous durs
- Ceba
- Vi blanc
- Una torrada, o galeta, o pa sec
- 1 gra d'all
- Ametlles torrades
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Sofregim la ceba picada amb el tomàquet i quan estigui caramelitzat hi afegirem un raig de vi blanc, deixem que s’evapori l’alcohol i incorporem un got d’aigua deixem que bulli tot junt una estoneta i afegim els cigrons (ull, el liquid ha de cobrir-los, si cal posem'hi més aigua) i deixem que faci xup-xup uns 10 minuts.
Mentre farem una picada amb el pa, les ametlles, l’all, sal, julivert i una cullarada de cigrons cuits
També podem aprofitar ara per pelar i picar petitets els ous durs.
Incoporem la picada als cigrons, remenem bé i deixem 5 minuts més.
Un cop esta tot cuit, ja podem barrejar l’ou amb els cigrons i el plat està llest per servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.