Cigrons a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cigrons cuits
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 2 ous durs
- Ceba
- Vi blanc
- Una torrada, o galeta, o pa sec
- 1 gra d'all
- Ametlles torrades
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
Elaboració
Sofregim la ceba picada amb el tomàquet i quan estigui caramelitzat hi afegirem un raig de vi blanc, deixem que s’evapori l’alcohol i incorporem un got d’aigua deixem que bulli tot junt una estoneta i afegim els cigrons (ull, el liquid ha de cobrir-los, si cal posem'hi més aigua) i deixem que faci xup-xup uns 10 minuts.
Mentre farem una picada amb el pa, les ametlles, l’all, sal, julivert i una cullarada de cigrons cuits
També podem aprofitar ara per pelar i picar petitets els ous durs.
Incoporem la picada als cigrons, remenem bé i deixem 5 minuts més.
Un cop esta tot cuit, ja podem barrejar l’ou amb els cigrons i el plat està llest per servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3076 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Joan C. Una badada!
Molt bé! Cal aprofitar el menjar amb imaginació. Molt ben fet!
Molt bona pinta, me l'apunto!
Ostres Carol, aquesta recepte em ve molt bé!! La meva cunyada m'ha donat una capsa plena de codonys i no sabia massa bé que...
mmmmmmmmmm.....