Patates de festa major

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Kg de patates
  • 1/4 de kg de magre de porc
  • 1/4 de kg de vedella
  • 1/4 de kg de pollastre
  • Alls
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets madurs
  • Un rage't de vi ranci
  • Canyella
  • Llorer
  • Formatge rallat
  • Oli
  • Sal

Elaboració

Es fa un rostit amb el vegetals, la carn i el vi.Quan sigui a punt, es passa per la picadora i s'hi afegeix una mica de beixamel suau, no massa espessa, que lligui la carn. Tallarem discs de patata no massa fins, i els fregirem i els reservarem.En una safata de forn, posarem una capa de picada i una altra de patata i així successivament. L'última serà de carn picada. Li tirarem força formatge ratllat per sobre i ho posarem al form a gratina.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

1049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!