Cassoleta de peix

Ingredients

  • Peix (especialment de roca, però també pot ser rap, aranya capçuda escórpora, penegal, rasclot, rata, mòllera, etc.)

Elaboració

En primer lloc fem una bona picada d'alls i uns brins de safrà al morter, justament amb un trosse't de pa fregit, i ho fem tot be matxucat.Escalfem en una cassola oli d'oliva, on un cop calent li tirem la picada, que desfem en una mica d'aigua. Enfarinem el peix i al posem a la cassola i, seguidament, un got de vi blanc sec i dos tomàquets petits. Quan arrenqui el bull, abaixarem el foc i sacsegem d'un costat a l'altre amb molt de compte. Ho coem molt a poca poc i procurem que el peix no se'ens desfaci. Tanmateix la cassola la mantenim tapada per no perdre l'aroma del peix. Per una altra banda, si ens agrada hi podem posar julivert tallat i una fulla de llorer.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
En el cas de que es fes servir rap, afirmo que el fetge del rap ben fregit per la picada, milloraria molt aquesta cassoleta de peix, qualsevol cassoleta o suquet de peix,el fetge de un rap i dona un toc inmillorable.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: