Cassoleta de peix
Ingredients
- Peix (especialment de roca, però també pot ser rap, aranya capçuda escórpora, penegal, rasclot, rata, mòllera, etc.)
Elaboració
							En primer lloc fem una bona picada d'alls i uns brins de safrà al morter, justament amb un trosse't de pa fregit, i ho fem tot be matxucat.Escalfem en una cassola oli d'oliva, on un cop calent li tirem la picada, que desfem en una mica d'aigua. Enfarinem el peix i al posem a la cassola i, seguidament, un got de vi blanc sec i dos tomàquets petits. Quan arrenqui el bull, abaixarem el foc i sacsegem d'un costat a l'altre amb molt de compte. Ho coem molt a poca poc i procurem que el peix no se'ens desfaci. Tanmateix la cassola la mantenim tapada per no perdre l'aroma del peix. Per una altra banda, si ens agrada hi podem posar julivert tallat i una fulla de llorer.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3170 visites.
 3170 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 120 min.
 120 min. 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Croquetes
 Croquetes 
  
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes 
  Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram