Cassoleta de peix

Ingredients

  • Peix (especialment de roca, però també pot ser rap, aranya capçuda escórpora, penegal, rasclot, rata, mòllera, etc.)

Elaboració

En primer lloc fem una bona picada d'alls i uns brins de safrà al morter, justament amb un trosse't de pa fregit, i ho fem tot be matxucat.Escalfem en una cassola oli d'oliva, on un cop calent li tirem la picada, que desfem en una mica d'aigua. Enfarinem el peix i al posem a la cassola i, seguidament, un got de vi blanc sec i dos tomàquets petits. Quan arrenqui el bull, abaixarem el foc i sacsegem d'un costat a l'altre amb molt de compte. Ho coem molt a poca poc i procurem que el peix no se'ens desfaci. Tanmateix la cassola la mantenim tapada per no perdre l'aroma del peix. Per una altra banda, si ens agrada hi podem posar julivert tallat i una fulla de llorer.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
En el cas de que es fes servir rap, afirmo que el fetge del rap ben fregit per la picada, milloraria molt aquesta cassoleta de peix, qualsevol cassoleta o suquet de peix,el fetge de un rap i dona un toc inmillorable.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: