Bescuit gelat d'avellana
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 rovells d'ou
- 100gr de sucre
- 700gr de nata
- 300gr d'avellana (granet)
- 80gr d'aigua
- 6 clares d'ou
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Amb el sucre i l'aigua fem un almívar, després batem els rovells i anem afegit l'almívar fins que quedin muntats.
Agafem les clares i les muntem a punt de neu, la nata també la muntem sense posar-li sucre
En un bol ajuntem tots els preparats, afegint l'avellana i ho barregem tot. Ho posem en un motlle i congelem 2 hores aproximadament.
Passat aquest temps ho podem emplatar i servir.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2146 visites.
 2146 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Gelat
 Gelat 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram