Bescuit gelat d'avellana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 rovells d'ou
  • 100gr de sucre
  • 700gr de nata
  • 300gr d'avellana (granet)
  • 80gr d'aigua
  • 6 clares d'ou

4 racions

Elaboració

Amb el sucre i l'aigua fem un almívar, després batem els rovells i anem afegit l'almívar fins que quedin muntats.
Agafem les clares i les muntem a punt de neu, la nata també la muntem sense posar-li sucre
En un bol ajuntem tots els preparats, afegint l'avellana i ho barregem tot. Ho posem en un motlle i congelem 2 hores aproximadament.
Passat aquest temps ho podem emplatar i servir.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2146 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: