Clotxa o crósto de pa

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa rodó
  • Tomaques madurs
  • Cansalada viada a talls
  • Sal i oli

1 racions

Elaboració

Tallarem crostons de pa rodó bastant grossos, de manera que facin con una mena de barqueta. Traurem la molla i, en el clot buit, farcirem un parell de tomàquets escalivats. En aquests moment, fa girem dos talls de cansalada viada i els posarem al crostó o clotxa, a sobre dels tomàquets, justament amb l'oli de fregir la cansalada ben calent.
La molla que se'n treu (i que és bo que sigui en una peça), es van mullant dintre del suc que hi ha a la barqueta, i aixi fins a menjar-s'ho tot,
Es mossegant, sense coberts.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2857 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: