Clotxa o crósto de pa

Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa rodó
  • Tomaques madurs
  • Cansalada viada a talls
  • Sal i oli

1 racions

Elaboració

Tallarem crostons de pa rodó bastant grossos, de manera que facin con una mena de barqueta. Traurem la molla i, en el clot buit, farcirem un parell de tomàquets escalivats. En aquests moment, fa girem dos talls de cansalada viada i els posarem al crostó o clotxa, a sobre dels tomàquets, justament amb l'oli de fregir la cansalada ben calent.
La molla que se'n treu (i que és bo que sigui en una peça), es van mullant dintre del suc que hi ha a la barqueta, i aixi fins a menjar-s'ho tot,
Es mossegant, sense coberts.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2913 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: