Arròs amb peix i formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g. d'arròs
  • 160 g. de peix (jo he fet servir 5 ventresques de lluç)
  • 100 g. de formatge (jo he fet servir formatge tendre)
  • 1/2 got de caldo de pollastre
  • aigua
  • oli

2 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

1. Posar 1 cullerada d'oli en una paella gran i encendre el foc al màxim.
2. Afegir l'arròs i un got d'aigua, i tambe 3 de les ventresques de peix (96 g.) tallats a trocets.
3. Anar remenant i afegint aigua. Afegir el formatge (menys 1 trocet petit).
4. Triturar els altres 2 troços de peix, 1 trocet de formatge i 1/3 de got d'aigua, amb la batedora.
Aquesta mescla coure-la en una paella petita i després afegir-ho a l'arròs.
5. Deixar coure a foc mig fins que estigui del tot cuit.
6. Servir

50min

Notes

Servir calent


Recepta de cuina de Arròs amb peix i formatge
Arròs amb peix i verdures
per Raquel Horta B

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2547 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: