"pastís" de fruites
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 pomes + 1 pera ( Podeu posar la fruita que vulgueu i la quantitat depén del recipient)
- 1 mesura de farina
- 1 mesura de sucre
- 1 mesura de mantega (quan ja està desfeta)
Utensilis
Motlle pla
Elaboració
- Pelar les fruites i tallar-les a trocets petits ( necessitem prous troços com per cubrir el fondo del motlle)
- Posar-les al motlle de manera que tapin tot el fons pero només 1 capa de fruita
- En un bol barrejar la farina, el sucre, i la mantega fins que es faci tot grumolls.
- "Espolvolejar" la fruita amb aquests grumolls fins que estigui tota coberta per sobre.
- Posar al forn a 200 ºC fins que la massa de sobre agafi color, després apagar el forn i deixar reposar amb la porta oberta 5 min.
- Deixar refredar
- Servir
40min
Notes
Si es vol, està molt bó amb mel o xarop de fruita per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2316 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.