"pastís" de fruites

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 pomes + 1 pera ( Podeu posar la fruita que vulgueu i la quantitat depén del recipient)
  • 1 mesura de farina
  • 1 mesura de sucre
  • 1 mesura de mantega (quan ja està desfeta)

Utensilis

Motlle pla

Elaboració

- Pelar les fruites i tallar-les a trocets petits ( necessitem prous troços com per cubrir el fondo del motlle)
- Posar-les al motlle de manera que tapin tot el fons pero només 1 capa de fruita
- En un bol barrejar la farina, el sucre, i la mantega fins que es faci tot grumolls.
- "Espolvolejar" la fruita amb aquests grumolls fins que estigui tota coberta per sobre.
- Posar al forn a 200 ºC fins que la massa de sobre agafi color, després apagar el forn i deixar reposar amb la porta oberta 5 min.
- Deixar refredar
- Servir

40min

Notes

Si es vol, està molt bó amb mel o xarop de fruita per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2601 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: