Coca de pasta de full amb fruites confitades i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Una capsa de fruites confitades, picolades
  • Gelatina de poma
  • Sucre
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • 150 grams de pinyons

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un cassó petit
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una safata de cartró rectangular de mida gran amb blonda

Elaboració

Primerament, prees-calfem el forn a 180º, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corró, i després la punxem amb l'altre corró, i la tallem en un rectangle de 50 centímetres de llarg, per 30 d'ample, i la posem a la placa de forn, damunt un paper sulfurat.
Seguidament, pintem tota la superfície de la coca amb l'ou batut, i tot seguit escampem per sobre les fruites confitades, i els pinyons repartits per tota la coca, i tot seguit ho espolsem amb força sucre i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la pasta de full, ja esta be daurada, la retirem del forn, i encara calenta, la pintem amb la gelatina de poma desfeta en el foc, amb una mica d'aigua,i tot seguit posem la coca damunt la safata de cartró, la deixem refredar, i tot seguit ja la podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!