Coca de pasta de full amb fruites confitades i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:    
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Una placa de pasta de full
  • Una capsa de fruites confitades, picolades
  • Gelatina de poma
  • Sucre
  • Farina
  • Dos ous batuts
  • 150 grams de pinyons

5 racions

Utensilis

Una placa pel forn amb un full de paper sulfurat
Un corrĂł per estirar la pasta
Un corrĂł per punxar la pasta
Un cassĂł petit
Un pinzell
Un bol de vidre mitjĂ 
Un batedor de varetes
Una safata de cartrĂł rectangular de mida gran amb blonda

ElaboraciĂł

Primerament, prees-calfem el forn a 180Âș, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full amb el corrĂł, i desprĂ©s la punxem amb l'altre corrĂł, i la tallem en un rectangle de 50 centĂ­metres de llarg, per 30 d'ample, i la posem a la placa de forn, damunt un paper sulfurat.
Seguidament, pintem tota la superfĂ­cie de la coca amb l'ou batut, i tot seguit escampem per sobre les fruites confitades, i els pinyons repartits per tota la coca, i tot seguit ho espolsem amb força sucre i ho enfornem a 180Âș, fins que veiem que la pasta de full, ja esta be daurada, la retirem del forn, i encara calenta, la pintem amb la gelatina de poma desfeta en el foc, amb una mica d'aigua,i tot seguit posem la coca damunt la safata de cartrĂł, la deixem refredar, i tot seguit ja la podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Coca de pasta de full amb fruites confitades i pinyons

Enllaça aquesta recepta:

512 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!