Amanida d'endívies i fruites fresques amb vinagreta de taronja i porradell

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cinc endívies de mida mitjana
  • Tres taronges
  • Dues pastanagues
  • Tres kiwis
  • Una poma
  • Una safata de tomàquets xerri
  • 150 Grams de maduixots
  • 100 grams d'olives arbequines

5 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
una safata de porcellana rodona gran
Una batedora elèctrica
Un atuell fondo de plàstic transparent
un ratllador

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de taronja i porradell com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les endívies a rodanxes i les fiquem en el bol de vidre, i tot seguit pelem les taronges, els hi tallem els grills, i els afegim en el bol.
A continuació pelem els kiwis, els tallem en tacs i els afegim en el bol, i tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats cadascun i també els hi afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els maduixots i els tallem en quatre trossos a lo llarg, i els afegim en el bol de vidre.
Seguidament, pelem la poma, la tallem en tacs i també l'afegirem al bol, juntament amb les olives arbequines, i les dues pastanagues ratllades, ho remenem tot ben remenat, hi afegim una bona quantitat de vinagreta de taronja amb porradell, ho acabem de remenar, i ja la podrem posar a la safata de porcellana rodona, i ja la tindrem llesta per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2580 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: