Amanida d'endívies i fruites fresques amb vinagreta de taronja i porradell
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc endívies de mida mitjana
- Tres taronges
- Dues pastanagues
- Tres kiwis
- Una poma
- Una safata de tomàquets xerri
- 150 Grams de maduixots
- 100 grams d'olives arbequines
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
una safata de porcellana rodona gran
Una batedora elèctrica
Un atuell fondo de plàstic transparent
un ratllador
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de taronja i porradell com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, tallem les endívies a rodanxes i les fiquem en el bol de vidre, i tot seguit pelem les taronges, els hi tallem els grills, i els afegim en el bol.
A continuació pelem els kiwis, els tallem en tacs i els afegim en el bol, i tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats cadascun i també els hi afegim en el bol de vidre.
Tot seguit, netegem els maduixots i els tallem en quatre trossos a lo llarg, i els afegim en el bol de vidre.
Seguidament, pelem la poma, la tallem en tacs i també l'afegirem al bol, juntament amb les olives arbequines, i les dues pastanagues ratllades, ho remenem tot ben remenat, hi afegim una bona quantitat de vinagreta de taronja amb porradell, ho acabem de remenar, i ja la podrem posar a la safata de porcellana rodona, i ja la tindrem llesta per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2375 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.