Amanida de quinoa, fruites i formatge blau amb vinagreta balsàmica
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 100 g de quinoa
- 1 Bossa de barreja d'enciams i altres
- Tomàquets cirera
- Fresons
- 1 Poma
- 70 g de Formatge blau
- Aigua
- Sal
Per la vinagreta:
- Vinagre balsàmic
- Sal
- Oli d'oliva
2 racions
Elaboració
En una olla amb aigua i una mica de sal, hi posem la quinoa i la deixem coure uns 15 minuts. la resevem. Netegem i tallem petit els diferents tipus d'enciams i herbes . Tallem la poma allargada i fina . Tallem per la meitat els tomàquets cirera i fresons. Tallem a trossets el formatge blau. Agafem un bol i hi tirem tots els ingredients. Ho remenem bé.
Fem la vinagreta: en un morter barregem bé el vinagre balsàmic, una mica de sal i l'oli d'oliva.
Tirem la vinagreta en el bol on tenim tots els ingredients de l'amanida i ho barregem tot bé. . Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
Amanides
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies