Canelons de peix

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 plaques de canalons ja cuites
  • 2 o 3 cullerades de pasta de romesco
  • 1,5 l de beixamel
  • 150 de formatge ratllat
  • Mantega
  • Sal
  • Oli
  • 250 llagostins
  • 800 grams de peix (lluç, rap, rosada, mero, etc),
  • 2 porros
  • 3 cebes

4 racions

Utensilis

Llaune pel forn.

Elaboració

Els porros i la ceba s'han de tallar a quadrets petits.
Sofregiu la ceba i els porros amb una mica d'oli. Quant estigui una mica ros el sofreixi't de la ceba i el porro i posarem dues o tres cullerades de pasta de romesco i fregiu-ho uns 5 minuts.
Afegiu-hi les gambes o els llagostins, pelats i tallats a boci-nets i el peix, també tallat.
Deixeu-ho coure 20 minuts a foc lent.
Afegiu-hi una mica de beixamel i farciu els canelons.
Cobriu el canalons amb una bona capa de beixamel i pel damunt un bon pols de formatge ratllat i pose-us los a gratinar i pos els al forn.

50min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!