Canelons de carbassó
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- 5 carbassons
- 100 gr. De tomàquet sec en oli
- 200 gr. D'albergínia escalivada
- 250 gr. De formatge de cabra
- 80 gr. De nous
- una culleradeta de menta (opcional)
 5 racions
 5 racions
Elaboració
							tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
 un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						Canelons
 
						Etiquetes: 
						Canelons  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7969 visites.
 7969 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Pastís
 Pastís 
  Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram