Canelons de carbassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 5 carbassons
- 100 gr. De tomàquet sec en oli
- 200 gr. D'albergínia escalivada
- 250 gr. De formatge de cabra
- 80 gr. De nous
- una culleradeta de menta (opcional)
5 racions
Elaboració
tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.
20min
Etiquetes: Canelons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7240 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.