Canelons de carbassó
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 5 carbassons
- 100 gr. De tomàquet sec en oli
- 200 gr. D'albergínia escalivada
- 250 gr. De formatge de cabra
- 80 gr. De nous
- una culleradeta de menta (opcional)
5 racions
Elaboració
tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.
20min
Etiquetes:
Canelons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.