Canelons de carbassó

Ingredients

  • 5 carbassons
  • 100 gr. De tomàquet sec en oli
  • 200 gr. D'albergínia escalivada
  • 250 gr. De formatge de cabra
  • 80 gr. De nous
  • una culleradeta de menta (opcional)

5 racions

Elaboració

tallar els carbassons al llarg, perquè quedin unes làmines llargues i fines. Passar les làmines per una paella amb oli amb el foc no molt alt,
un cop les làmines cuites col.locar una al costat de l'altra, una mica superposades, en un extrem posar la resta d'ingredients (albergínia escalivada, tomàquets, nous, formatge) i enrotllar els canelons amb l'ajuda d'una espàtula.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: