Gírgoles farcides
Ingredients
- 12 gírgoles grosses
- 200 g de xampinyons
- 200 g de pernil del pais
- 1 ceba
- 1 ou
- Farina de galeta
- Sal
- Oli
- Pebre
- Opcional
- All
- Julivert
4 racions
Elaboració
En una safata del forn posem les gírgoles netes amb oli, sal i pebre, i les deixem coure.
Mentrestant piquem la ceba, el pernil i els xampinyons, i anem sofregin en una paella amb oli.
Un cop tot fet, anem omplint les gírgoles i les cargolem com un caneló, i les tanquem amb un escuradents perque no s'obrin.
Passem per ou i farina de galeta i les fregim fins que quedin ben dauradetes.
Fem una picada d'all i julivert i tirem per sobre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2027 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina pinta..... ben segur que la faré
Hola Fernanda, aquestes gotes, són unes boletes petites de xocolata especials per poder enfornar i no es desfan. Jo les...
Una recepte fantastica, em recorda el que fa la meva mare. Felicitats
Ben segur que si, només hi ha una manera de saber-ho. Gràcies Maria Angels.
Jo el faig iagual, soc una enamorada de l'all i oli.