Cuixes de pollastre farcides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- Per 6 persones
- 6 cuixes de pollastre
- 6 tallsde formatgemanxego
- 6 talls de pernil serrà1 kilo de patate
- 1 ceba
- 3 tomaques
- 2 alls
- Pebre
- 1 got de vi blanc
- Aigua
- Llorer
- Oli verge d'oliva arbequina
- Sal
6 racions
Elaboració
Poseu les cuixes de pollastre desossades i ben aplanades a sobre del taulell i salpebreu-les;fet això, damunt de cada cuixa poseu el tall de pernil i despues el de formatge.Caragoleu-les talment com si fosin canelons i lligeu-les amb un cordill.En haver-les lliga, passeu-les per la paella, deixeu que es tornin ben rossses i guardeu-les a part.
Despres, freigiu les patates tallades escantonadesi guardeu-les també a part.
En una cassola, sofregiula ceba,el tomàquet,els alls la fulla de llorer fins que tot quediben ros. Després aboqueu-hi el vi aigua. Quan vulgi arrencar el bull afeigiu-hi les cuixes de pollastre i, un cop cuites, afeigirem les patates.Finalmen, corregiu-ne la sal
40min

Etiquetes:
Farcits Pollastre
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7346 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.
Esta molt bona.
Es molbo yo ya le fet
Yo les penso fer dons bull veure si em queden bones.
Que son espigalls?