Galets d'Espinacs

Ingredients

  • 20 Galets gegants
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 ceba picada
  • 500gr. d'Espinacs
  • 750gr de formatge ricotta
  • 1/3 d'una tassa de formatge parmesà
  • 250gr de salsa de tomàquet
  • 1/3 d'una tassa de panses
  • 1/3 d'una tassa de pinyons

4 racions

Elaboració

Coure la pasta en una olla amb aigua bullint, fins que estigui al dente i retirar-la.
En una paella tirar un raig d’oli i quan estigui calent afegir-hi la ceba. Remenar durant 4 minuts i afegir-hi els espinacs, quan hagin minvat afegir-hi el formatge, les panses i els pinyons. Remoure bé.
Colocar la barreja dins els galets i ratllar per sobre el formatge parmesà. Col•locar-les al grill durant uns 3 minuts fins que estiguin lleugerament daurats.
Posar la salsa en un pot i remoure a foc alt durant 1 minut. Aboqueu la salsa en un plat i col•loqueu a sobre els galets

25min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nuri Valles diu:
YA ENS POSARA UNA FOTO QUAN EL FACIS.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: