Galets d'Espinacs
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 20 Galets gegants
- 1 cullerada d'oli
- 1 ceba picada
- 500gr. d'Espinacs
- 750gr de formatge ricotta
- 1/3 d'una tassa de formatge parmesà
- 250gr de salsa de tomàquet
- 1/3 d'una tassa de panses
- 1/3 d'una tassa de pinyons
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Coure la pasta en una olla amb aigua bullint, fins que estigui al dente i retirar-la.
En una paella tirar un raig d’oli i quan estigui calent afegir-hi la ceba. Remenar durant 4 minuts i afegir-hi els espinacs, quan hagin minvat afegir-hi el formatge, les panses i els pinyons. Remoure bé.
Colocar la barreja dins els galets i ratllar per sobre el formatge parmesà. Col•locar-les al grill durant uns 3 minuts fins que estiguin lleugerament daurats.
Posar la salsa en un pot i remoure a foc alt durant 1 minut. Aboqueu la salsa en un plat i col•loqueu a sobre els galets
														
 25min
  25min 
 Etiquetes: 
						Galets d'Espinacs
 
						Etiquetes: 
						Galets d'Espinacs  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2490 visites.
 2490 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Truita
 Truita 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram