Amanida d'espinacs

Ingredients

  • 400gs d'espinacs baby
  • 50gs de codony
  • 150gs de bacó
  • 100gs de xampinyons tallats en lámines
  • 50 gs de formatge parmesá
  • 2 cullerades de pinyons
  • Oli, sal, pebre negre
  • Vinagre de jerez

4 racions

Elaboració

Fregir el bacó en una paella a foc viu, sense afegir oli, fins que estigui
daurat i cruixent. Escórrer-ho sobre paper absorbent. En una safata gran
posar les fulles d'espinacs, el codony tallat en daus petits, els xampinyons
laminats, els pinyons(si es prefereix poden ser nous). Afegir el parmesá tallat
en penques. Amanir en la taula amb una mica d'oli, pebre negre recentment mólt
una mica de sal i unes gotes de vinagre de jerez

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4153 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: