Amanida d'espinacs

Ingredients

  • 400gs d'espinacs baby
  • 50gs de codony
  • 150gs de bacó
  • 100gs de xampinyons tallats en lámines
  • 50 gs de formatge parmesá
  • 2 cullerades de pinyons
  • Oli, sal, pebre negre
  • Vinagre de jerez

4 racions

Elaboració

Fregir el bacó en una paella a foc viu, sense afegir oli, fins que estigui
daurat i cruixent. Escórrer-ho sobre paper absorbent. En una safata gran
posar les fulles d'espinacs, el codony tallat en daus petits, els xampinyons
laminats, els pinyons(si es prefereix poden ser nous). Afegir el parmesá tallat
en penques. Amanir en la taula amb una mica d'oli, pebre negre recentment mólt
una mica de sal i unes gotes de vinagre de jerez

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3916 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: