Amanida d'espinacs

Ingredients

  • 400gs d'espinacs baby
  • 50gs de codony
  • 150gs de bacó
  • 100gs de xampinyons tallats en lámines
  • 50 gs de formatge parmesá
  • 2 cullerades de pinyons
  • Oli, sal, pebre negre
  • Vinagre de jerez

4 racions

Elaboració

Fregir el bacó en una paella a foc viu, sense afegir oli, fins que estigui
daurat i cruixent. Escórrer-ho sobre paper absorbent. En una safata gran
posar les fulles d'espinacs, el codony tallat en daus petits, els xampinyons
laminats, els pinyons(si es prefereix poden ser nous). Afegir el parmesá tallat
en penques. Amanir en la taula amb una mica d'oli, pebre negre recentment mólt
una mica de sal i unes gotes de vinagre de jerez

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4187 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: