Galetes de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de xocolata per a postres
- 150 gs de farina
- 100 gs de farina de blat de moro
- 125 gs de mantega
- 50 gs de sucre
- 1 ou
24 racions
Elaboració
Passar els dos tipus de, farina per un tamís i barrejar-les amb la mantega tallada a trossets, afegir el sucre i l'ou; pastar-lleugerament fins a obtenir una pasta lleugera i deixar-la en la nevera
durant trenta minuts.
Estirar-la amb el corró sobre el marbre enfarinat, fins a deixar-d'un centímetre de gruix i amb un tallapastes, formar les galetes.
Posar-les en una placa de forn i coure-les a forn mig, durant quinze minuts (aprox) han de daurar-se lleugerament.
Fondre la xocolata trossejada, al bany maria, i cobrir una cara de les galetes.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi enduri
Notes
Sortiran (aprox) de 30 a 35 galetes, i el temps de cocció dependrá del forn si ès electric o de gas
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim