Galetes de xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de xocolata per a postres
- 150 gs de farina
- 100 gs de farina de blat de moro
- 125 gs de mantega
- 50 gs de sucre
- 1 ou
24 racions
Elaboració
Passar els dos tipus de, farina per un tamís i barrejar-les amb la mantega tallada a trossets, afegir el sucre i l'ou; pastar-lleugerament fins a obtenir una pasta lleugera i deixar-la en la nevera
durant trenta minuts.
Estirar-la amb el corró sobre el marbre enfarinat, fins a deixar-d'un centímetre de gruix i amb un tallapastes, formar les galetes.
Posar-les en una placa de forn i coure-les a forn mig, durant quinze minuts (aprox) han de daurar-se lleugerament.
Fondre la xocolata trossejada, al bany maria, i cobrir una cara de les galetes.
Deixar refredar fins que la xocolata s'hagi enduri
Notes
Sortiran (aprox) de 30 a 35 galetes, i el temps de cocció dependrá del forn si ès electric o de gas
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.