Coca de tonyina
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tomata triturada
- Ceba
- Primentó verd o roig
- Tonyina
- Pepinillos en vinagre
- (para la massa)
- 1 ou
- 1 got d'aigua
- 1/2 got d'oli d'oliva
- Sal
- Farina
- 25 grs de llevat
Elaboració
Prepara la massa i deixar reposar, un cop la massa reposada i estirada
damunt d'una llauna, repartir la tomata triturada. Afegir la ceba tallada
a rodanxes. Després afegir la tonyina, el primentó a trossets i els
pepinillos tallats a rodanxetes. Rectificar de sal i afegir un rajoli d'oli
Coure al forn a 170º durant 30 minuts
1h 20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim