Coca de tonyina
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tomata triturada
- Ceba
- Primentó verd o roig
- Tonyina
- Pepinillos en vinagre
- (para la massa)
- 1 ou
- 1 got d'aigua
- 1/2 got d'oli d'oliva
- Sal
- Farina
- 25 grs de llevat
Elaboració
Prepara la massa i deixar reposar, un cop la massa reposada i estirada
damunt d'una llauna, repartir la tomata triturada. Afegir la ceba tallada
a rodanxes. Després afegir la tonyina, el primentó a trossets i els
pepinillos tallats a rodanxetes. Rectificar de sal i afegir un rajoli d'oli
Coure al forn a 170º durant 30 minuts
1h 20min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1495 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions