Coca de tonyina
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Coca
						
						Típica de: Delta de l'ebre 2
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Tomata triturada
- Ceba
- Primentó verd o roig
- Tonyina
- Pepinillos en vinagre
- (para la massa)
- 1 ou
- 1 got d'aigua
- 1/2 got d'oli d'oliva
- Sal
- Farina
- 25 grs de llevat
Elaboració
							Prepara la massa i deixar reposar, un cop la massa reposada i estirada
damunt d'una llauna, repartir la tomata triturada. Afegir la ceba tallada
a rodanxes. Després afegir la tonyina, el primentó a trossets i els 
pepinillos tallats a rodanxetes. Rectificar de sal i afegir un rajoli d'oli
Coure al forn a 170º durant 30 minuts
														
 1h 20min
 1h 20min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2838 visites.
 2838 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Coca
 Coca
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram