Gratinat de tonyina
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250gr de tonyina en llauna al natural
- 3 ous
- 1 bosseta de Gruyère ratllat
- Un pols de sal
- Un pols de pebre
- Una mica de mantega
- Una mica de beixamel
3 racions
Elaboració
Primer de tot prenem un bol i batem els ous
Seguidament i barregem el formatge ratllat
Escorrem be la tonyina i la afegim al bol
Salpebrem una mica
Fem una mica de beixamel i la afegim també al bol
Untem amb mantega un recipient per anar al forn
Aboquem el contingut del bol al recipient i escampem una mica de formatge ratllat per sobre, i una mica de mantega a trossos ben petits
Posem al forn a 180 graus i quan veiem que és ben daurat per sobre estarà llest
1h
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2738 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.