Gratinat de tonyina
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Catalunya
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250gr de tonyina en llauna al natural
- 3 ous
- 1 bosseta de Gruyère ratllat
- Un pols de sal
- Un pols de pebre
- Una mica de mantega
- Una mica de beixamel
3 racions
Elaboració
Primer de tot prenem un bol i batem els ous
Seguidament i barregem el formatge ratllat
Escorrem be la tonyina i la afegim al bol
Salpebrem una mica
Fem una mica de beixamel i la afegim també al bol
Untem amb mantega un recipient per anar al forn
Aboquem el contingut del bol al recipient i escampem una mica de formatge ratllat per sobre, i una mica de mantega a trossos ben petits
Posem al forn a 180 graus i quan veiem que és ben daurat per sobre estarà llest
1h
Etiquetes: Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.