Pastís de tonyina

Ingredients

  • 250 g de pa de motllo sense crosta
  • 150 g de tonyina en conserva
  • 150 g de tomàquet fregit
  • 150 g de maionesa
  • 2 ous durs
  • Olives farcides i pebrot escalivat per decorar

6 racions

Utensilis

Motllo de plumb cake

Elaboració

Engrassem un motllo de plumb cake i cobrim el fons amb una capa de pa.
Cobrim el pa amb una capa de tomàquet fregit, una capa de tonyina esmicolada, ou dur ratllat i una capa de maionesa.
Posem una altra capa de pa i pressionem amb la ma perquè quedi ben impregnat.
Posem una altra capa amb el mateix farcit, posem la capa de pa i tornem a pressionar.
Si es vol, es pot fer una altra capa, però amb dues ja queda bé.
Acabem sempre amb una capa de pa, que untarem amb tomàquet fregit.
Fiquem el pastís a la nevera i el deixem reposar, com a mínim 1 hora.
També el podem fer el dia abans, així quedarà mes impregnat.
Tallem l'enciam en juliana.
Desmotllem el pastís, el cobrim amb maionesa i li posem per sobre l'enciam tallat en juliana.
El decorem amb rodanxes d'ou dur, que haurem reservat, i amb unes tires de pebrot vermell.

30min

Notes

Aquest pastís és ideal per l'estiu i la primavera, però jo el faig tot l'any. Sempre queda molt bé.


Recepta de cuina de Pastís de tonyina

Així és com queda per dintre
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

22653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
És un dels pastissos típics de les revetlles i festes d'estiu!
És boníssim.
Dolors Armengol Blancafort diu:
Fàcil de fer!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!