Granissat de cafè amb nous caramel·litzades
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pel granissat:
- 2 dl de cafè fort, calent
- 3 cullerades de sucre
- 2 cullerades de Baileys
- 4 boles de gelat de vainilla.
Per als fruits secs caramel·litzats:
- La recepta es va explicar, la setmana passada.
Elaboració
Pel granissat de Cafè:
Barreja el cafè amb el sucre i el Baileys.
Deixa refredar una mica.
Aboca la barreja en un recipient poc profund, mira que la barreja, tingui una altura de 2 centímetres com a màxim.
Reserva al congelador aproximadament unes 2 hores
Quan es formin els cristalls de gel, agita la barreja 3 o 4 vegades els cristalls de gel del recipient, a fi que es vagi forma'n el granissat.
Per als fruits secs caramel·litzats:
La recepta es va explicar, la setmana passada
Per servir:
Distribueix el granissat de cafè en els vasos refrigerats.
Cada un, amb una bola de gelat de vainilla, i adornats amb els fruits secs caramel·litzats pel damunt.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1871 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c