Granissat de cafè amb nous caramel·litzades

Ingredients

Pel granissat:

  • 2 dl de cafè fort, calent
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de Baileys
  • 4 boles de gelat de vainilla.

Per als fruits secs caramel·litzats:

  • La recepta es va explicar, la setmana passada.

Elaboració

Pel granissat de Cafè:

Barreja el cafè amb el sucre i el Baileys.
Deixa refredar una mica.
Aboca la barreja en un recipient poc profund, mira que la barreja, tingui una altura de 2 centímetres com a màxim.
Reserva al congelador aproximadament unes 2 hores
Quan es formin els cristalls de gel, agita la barreja 3 o 4 vegades els cristalls de gel del recipient, a fi que es vagi forma'n el granissat.

Per als fruits secs caramel·litzats:

La recepta es va explicar, la setmana passada

Per servir:

Distribueix el granissat de cafè en els vasos refrigerats.
Cada un, amb una bola de gelat de vainilla, i adornats amb els fruits secs caramel·litzats pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2502 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: