Caramels de cafè

Categoria:
Típica de: Brasil → Nordest
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 1/2 tassa (llet) de llet
  • 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
  • 3 gots mitjans de sucre
  • 3 cullerades (sopa) de mel
  • 1 cullerada (sopa) de mantega
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada (sopa) de farina
  • oli d'oliva per untar el marbre

Elaboració

Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.

30min

Notes

A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.


Recepta de cuina de Caramels de cafè

Són tovets

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2239 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: