Caramels de cafè
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Brasil → Nordest
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 1/2 tassa (llet) de llet
- 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
- 3 gots mitjans de sucre
- 3 cullerades (sopa) de mel
- 1 cullerada (sopa) de mantega
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada (sopa) de farina
- oli d'oliva per untar el marbre
Elaboració
Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.
30min
Notes
A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.
Etiquetes:
Caramels
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies Alícia pel teu comentari. La pasta bric la pots trobar en alguns supermercats i al Corte Inglés segur. Perdona...
Des d'aquí vull tenir un record per a Salvador Arimany Minguella, que participava amb les seves receptes en aquest bloc i...
Àngels, Engreixen....
Hola Àngels totes, Salutacions. Últimament tinc molts problemes per accedir a la pàgina i fins i tot per a penjar...
Espero que t'agradi Núria. Una abraçada.