Caramels de cafè

Categoria:
Típica de: Brasil → Nordest
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 1/2 tassa (llet) de llet
  • 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
  • 3 gots mitjans de sucre
  • 3 cullerades (sopa) de mel
  • 1 cullerada (sopa) de mantega
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada (sopa) de farina
  • oli d'oliva per untar el marbre

Elaboració

Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.

30min

Notes

A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.


Recepta de cuina de Caramels de cafè

Són tovets

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: