Caramels de cafè

Categoria:
Típica de: Brasil → Nordest
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 1/2 tassa (llet) de llet
  • 1 1/2 tassa (llet) de cafè fort
  • 3 gots mitjans de sucre
  • 3 cullerades (sopa) de mel
  • 1 cullerada (sopa) de mantega
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada (sopa) de farina
  • oli d'oliva per untar el marbre

Elaboració

Barregem tots els ingredients en una cassola i ho posem al foc i anirem remenant sovint perquè no s'enganxi al fons de la cassola.
Us he de dir que he utilitzat Nescafè ben fort enlloc del cafè.
Quan veiem que s'ha espessit ho abocarem damunt d'un marbre untat amb oli.
El temps que he posat és orientatiu. Dependrà de com ho fem. Cal que el foc no sigui massa fort.
Quan estigui fred, tallarem els caramels i els embolicarem amb paper transparent.

30min

Notes

A mí m'han sortit 100 caramels tovets. Per l'hora del cafè queden molt bons.


Recepta de cuina de Caramels de cafè

Són tovets

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2109 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: