Carbassons al forn
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carbassons tots iguals.
- 3 fetges de gallina.
- 20 grs. de mantega.
- 30 grs. de formatge ratllat.
- 25 grs. de llar.
- 1 ceba mitjana.
- 1 cullerada grossa plena de pa ratllat.
- Aigua.
- Sal.
- Una mica de canyella en pols.
- 2 rovells d'ou durs.
4 racions
Elaboració
Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal.
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa.
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada.
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur.
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons.
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3085 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c