Carbassons al forn

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 carbassons tots iguals.
  • 3 fetges de gallina.
  • 20 grs. de mantega.
  • 30 grs. de formatge ratllat.
  • 25 grs. de llar.
  • 1 ceba mitjana.
  • 1 cullerada grossa plena de pa ratllat.
  • Aigua.
  • Sal.
  • Una mica de canyella en pols.
  • 2 rovells d'ou durs.

4 racions

ElaboraciĂł

Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal.
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa.
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada.
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur.
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons.
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Carbassons al forn

Enllaça aquesta recepta:

2225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

AlĂ­cia Ribot i SabatĂŠ diu:
Aquesta recepta està molt bÊ. Els carbassons m´agraden molt però jo substituirÊ els fetges de gallina per encenalls de pernil i ja us explicarÊ com ha quedat.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!