Mousaka d'alebreginia
Ingredients
- 700 g d'alberginies
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 250 g de carn picada de porc
- 250 g de carn picada de vedella
- 150 ml de vi negre
- 1 pot de tomàquet triturat de 1/2 kg
- Farigola en pols
- 300 ml de llet
- 3 ous
- Formatge ratllat
- Oli, sal i pebre
- Farina
 8 racions
 8 racions
Elaboració
							Talleu les albergínies a rodanxes  una mica gruixudes, saleu-les i deixeu-les en un colador per treure'n l'amargor.
En un cassó comenceu a fer el sofregit, primer la ceba picada, quan sigui quasi cuita, afegir-hi l'all picat i desprès la carn, poseu-hi sal i pebre, aneu removent fins que perdi el color de cran crua, afegir-hi el tomàquet i la farigola. Quan arrenqui el bull poseu-hi el vi i deixeu-ho coure lentament durant 20 minuts.
Passeu les rodanxes d'alberginia per farina i fregiu-les. Col·loqueu-ne una capa en una safata que pugui anar al forn i aneu intercalant capes de carn amb capes d'alberginia. S'ha d'acabar amb una capa d'alberginia..
Bateu els ous i la llet, saleu-ho i tireu la barreja per damunt de les albergínies.
Empolseu-ho amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn durant uns 25 minuts i desprès gratineu-lo.
Se serveix en la mateixa safata.
														
 1h
 1h 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2963 visites.
 2963 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Grècia
 Grècia primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Joan Corminas
 Joan Corminas Helena garcia
 Helena garcia![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram