Coca de Llavaneres

Ingredients

  • 2 Plaques de pasta de full rectangulars
  • 3 Clares d'ou
  • 20 g d'ametlla mòlta
  • 500 g de Crema astissera
  • Un grapat de pinyons
  • Sucre per empolvorar
  • Sal

2 racions

Utensilis

Corró d'allisar pasta.

Elaboració

Com bon veí de Llavaneres, sóc d'Arenys de Munt, els hi dedico.
Estenem una placa de pasta de full i amb un corró la allisem
deixant-la ben fina.
Posem la placa en una safata per al forn amb paper d'enfornar
Punxem la placa amb una forquilla i hi posem una capa de crema
pastissera per sobre.
Ho allisem bé procurant que no arribi a les vores
Allisem l'altra placa i la posem sobre de la crema pastissera
Amb un ganivet tallem les vores perquè quedi ben recta i la punxem per sobre.
Muntem les clares a punt de neu, afegint una mica de sal abans de muntar-les
perquè sigui més fàcil.
Amb una espàtula distribuïm les clares muntades i ho allisem.
A continuació posem l'ametlla mòlta per sobre i hi afegim els pinyons i ho
espolvorem amb abundant sucre per sobre
Amb un ganivet tancarem les vores de la coca perquè no surti la crema pastissera.
Preescalfem el forn a 200 º centígrads per dalt i baix
Posem la coca al forn i la deixem coure durant uns 30 minuts.

1h


Recepta de cuina de Coca de Llavaneres

Coca de Llavaneres.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1177 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan R. Carbonell diu:
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE DAURAT. AQUESTA RECEPTE A TINC DEL RESTAURANT HISPANIA (ARENYS DE MAR)
SALUTACIONS
Jordi Garcia Miguel diu:
Hola Joan,

Doncs ho provaré. Gràcies.

Salutacions,


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!