Passtís de formatge super ràpid

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una terrina de formatge blau
  • 200 gr. nata per muntar
  • 6 cullerades de farina (maizena)
  • 1/ pot petit de llet condensada
  • Un polsim de sal
  • 3 cull. sucre

Utensilis

Una amassadora va molt bé, si la teniu.

Elaboració

Muntarem la nata fins a quedar espessa.
Hi afegirem la llet condensada, la farina, i el sucre, poc a poc.
Deixar que tot s'incorpori.
Ho posarem en una safata, folrat amb paper de forn.
Ho ficarem al forn uns deu minuts, només encès el forn, i a la meitat del mateix. Sense aire.

20min

Notes

Cal deixar-ho una estona dins al forn, un cop veiem que s'ha enrrossit, per tal que no baixi.
Queda deliciós, i molt suau de gust, a més d'esponjós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

59 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: