Mandonguilles amb salsa de verdures i bolets

Ingredients

  • 800 g de carn picada mixta
  • 2 ous
  • 2 llesques de pa
  • 6 grans d’all
  • 100 ml de vi blanc
  • 100 ml d’aigua
  • Sal, pebre, julivert i oli
  • 1 carbassó amb pell
  • 2 pastanagues
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 150 g de bolets camagrocs
  • 150 g de bolets rossinyols

4 racions

Elaboració

Es barregen les carns, els alls picats, el julivert, sal i pebre, S’hi afegeix la molla de pa mullada i els ous, barregeu-ho i feu les mandonguilles i fregiu-les lleugerament amb oli i reserveu-les per posar-les a la salsa.
En una cassola, poseu-hi 4 cullerades d’oli, es tallen les verdures a quadrets i ofegueu-les durant 8 minuts. Els bolets s’escalden amb aigua durant 3 minuts. A les verdures s’hi afegeixen el vi i l’aigua dels bolets. Deixeu-ho coure uns 7 minuts.
Passeu las verdures per la picadora i la salsa ha de quedar lleugera. Quan la salsa comenci a bullir, afegiu-hi les mandonguilles, els bolets i deixeu-ho coure uns 4 minuts perquè agafin el gust de tot.
Serviu-ho calent.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2644 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: