Pastis lola

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 150 g d'ametlla mòlta
  • Ratlladura de 1/2 taronja
  • 1 sobre de llevat
  • 1 iogurt grec
  • 125 ml d'oli de gira-sol
  • 230 g de farina
  • Sal

8 racions

Elaboració

En un bol batiu els ous amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Afegiu-hi l'oli, el iogurt i un polsim de sal; barregeu-ho bé i afegiu-hi la farina amb el llevat i l'ametlla de manera envoltant.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper al forn també untat i empolsat amb farina.Sacsejar la sobran.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Passat aquest temps, treure`l del forn, desmotllarlo i poseu-lo damunt d'una reixeta perquè es refredi més depresa.
Desfeu al bany María xocolata negra barrejada amb una mica de mantega i cobriu-lo tot.
Adorneu-lo com més us agradi.

1h

Notes

Podeu cobrir-lo de xocolata i adornar-lo amb galetes princesa o lacasitos de colors si es per algun aniversari.
La xocolata negra per cobrir un pastís sempre te que ser desfeta al bany María amb una mica de mantega, ja que si no es fa així, al tallar el pastís s'esquerda tot per sobre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: