Pastis lola

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (3 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 ous
  • 200 g de sucre
  • 150 g d'ametlla mĂČlta
  • Ratlladura de 1/2 taronja
  • 1 sobre de llevat
  • 1 iogurt grec
  • 125 ml d'oli de gira-sol
  • 230 g de farina
  • Sal

8 racions

ElaboraciĂł

En un bol batiu els ous amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Afegiu-hi l'oli, el iogurt i un polsim de sal; barregeu-ho bé i afegiu-hi la farina amb el llevat i l'ametlla de manera envoltant.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper al forn també untat i empolsat amb farina.Sacsejar la sobran.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ÂșC durant 30 minuts.
Passat aquest temps, treure`l del forn, desmotllarlo i poseu-lo damunt d'una reixeta perquÚ es refredi més depresa.
Desfeu al bany MarĂ­a xocolata negra barrejada amb una mica de mantega i cobriu-lo tot.
Adorneu-lo com més us agradi.

1h

Notes

Podeu cobrir-lo de xocolata i adornar-lo amb galetes princesa o lacasitos de colors si es per algun aniversari.
La xocolata negra per cobrir un pastĂ­s sempre te que ser desfeta al bany MarĂ­a amb una mica de mantega, ja que si no es fa aixĂ­, al tallar el pastĂ­s s'esquerda tot per sobre.


Etiquetes: NingĂș ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Pastis lola

Enllaça aquesta recepta:

823 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!