Pastis lola
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 200 g de sucre
- 150 g d'ametlla mòlta
- Ratlladura de 1/2 taronja
- 1 sobre de llevat
- 1 iogurt grec
- 125 ml d'oli de gira-sol
- 230 g de farina
- Sal
8 racions
Elaboració
En un bol batiu els ous amb el sucre i la ratlladura de la taronja. Afegiu-hi l'oli, el iogurt i un polsim de sal; barregeu-ho bé i afegiu-hi la farina amb el llevat i l'ametlla de manera envoltant.
Aboqueu-ho en un motlle rodó de 26 cm untat amb margarina i paper al forn també untat i empolsat amb farina.Sacsejar la sobran.
Poseu-lo al forn ja calent a 180ºC durant 30 minuts.
Passat aquest temps, treure`l del forn, desmotllarlo i poseu-lo damunt d'una reixeta perquè es refredi més depresa.
Desfeu al bany María xocolata negra barrejada amb una mica de mantega i cobriu-lo tot.
Adorneu-lo com més us agradi.
1h
Notes
Podeu cobrir-lo de xocolata i adornar-lo amb galetes princesa o lacasitos de colors si es per algun aniversari.
La xocolata negra per cobrir un pastís sempre te que ser desfeta al bany María amb una mica de mantega, ja que si no es fa així, al tallar el pastís s'esquerda tot per sobre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.