Cuixes de pollastre al cava amb xampinyons

Ingredients

  • 8 cuixes de pollastre
  • 2 cebes
  • 300 g de xampinyons
  • 1 got d’aigua
  • 1 botella de cava sec
  • 20 g de maizena
  • 200 ml de crema de llet
  • Farina, oli, sal, julivert i pebre negre

4 racions

Utensilis

Pinces,cassola, paella i espàtula

Elaboració

Es posa sal i pebre al pollastre i es passa per farina, es va posant en una paella amb oli i es deixa daurar per tots costats. Passeu-les a una cassola.
Afegiu-hi les cebes tallades a juliana i quan estigui estovada, poseu-li ½ botella de cava, deixeu-lo reduir durant uns 5 minuts. Després poseu-li un got d’agua i als 20 minuts afegiu-hi la crema de llet.
Desfer la maicena amb una mica d’aigua, que quedi lleugera. Afegiu-hi els xampinyons tallats a làmines i afegiu-ho tot a la cassaola. Deixeu-ho coure uns 10 minuts i si la salsa queda massa espessa, afegiu-hi una mica d’aigua.
Empolseu-ho amb julivert picat i ja està llest per a servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

800 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!