Paellada de seitons

Ingredients

  • 1 quilo de seitons
  • Sal
  • Farina
  • Oli

4 racions

Elaboració

Netegeu els seitons de cap i tripes, saleu-los, passeu-los per farina i poseu-los en una paella amb una mica d'oli, tapeu-los i deixeu-los coure. Poseu una tapadora per sobre que ajusti el diametre de la paella, doneu-li la volta com si fos una truita de patates, escorreu l'oli i torneu-los a posar a la paella fins que estiguin una mica daurats.

1h

Notes

Que siguin de mida mitjana els seitons


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!