Paellada de seitons
Ingredients
- 1 quilo de seitons
- Sal
- Farina
- Oli
4 racions
Elaboració
Netegeu els seitons de cap i tripes, saleu-los, passeu-los per farina i poseu-los en una paella amb una mica d'oli, tapeu-los i deixeu-los coure. Poseu una tapadora per sobre que ajusti el diametre de la paella, doneu-li la volta com si fos una truita de patates, escorreu l'oli i torneu-los a posar a la paella fins que estiguin una mica daurats.
1h
Notes
Que siguin de mida mitjana els seitons
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
869 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Pero al mejor gusta lo falta suquet.
HOLA JORDI, JO TAMBE LA FAIG IGUAL, PERO PER SOBRE BATU UNA MICA LES CLARES I DESPRES I POSO EL ROVELL AIXI DONA MES COLOR DE...
Son canyes de riu
Hola Sra Fernanda, com ja dic a les notes de la recepta els suc no es posa al flam, s pot veure en un got una abraçada joan
els bolets reservats també han de estar cuits.