Paellada de seitons
Ingredients
- 1 quilo de seitons
- Sal
- Farina
- Oli
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Netegeu els seitons de cap i tripes, saleu-los, passeu-los per farina i poseu-los en una paella amb una mica d'oli, tapeu-los i deixeu-los coure. Poseu una tapadora per sobre que ajusti el diametre de la paella, doneu-li la volta com si fos una truita de patates, escorreu l'oli i torneu-los a posar a la paella fins que estiguin una mica daurats.
														
 1h
 1h 
Notes
Que siguin de mida mitjana els seitons
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2586 visites.
 2586 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Aperitiu
 Aperitiu Altres
 Altres Ous i làctics
 Ous i làctics Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram