Truita de seitons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous batuts
  • Vuit seitons de mida mitjana
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat

2 racions

Utensilis

Una paella mitjana
Un plat pla de porcellana blanca
Un plat per girar la truita
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana
Paper de cuina

Elaboració

Quan comprem els seitons, demanem que ens els facin en filets, i els tallem en tres trossos cadascun.
Seguidament, els salem, els enfarinem i els fregim tres minuts, i els reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, en un bol de vidre batem quatre ous i els hi afegim un polsim de sal.
A continuació, afegim els seitons amb un polsim de julivert picolat, i en una paella mitjana fem una truita rodona.
Remenem una mica fins que cualli tot el conjunt, i un cop cuallada d'una banda, amb l'ajud d'un plat l'hi donem la volta, i deixem que s'acabi de fer.
Seguidament, la fiquem en un plat, i ja la podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!