Truita Margarida al forn
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 6 ous
- 2 cullerades de farina
- 2 cullerades de llet sencera
- 8 gr llevat royal
- 400 gr tomàquets cherry
- 200 gr formatge emmental
- Alfàbrega
- Oli
- Sal
4 racions
Elaboració
Batrem els ous juntament amb la farina, la llet, el llevat y la sal fins obtenir una mescla esponjosa. Afegirem l'alfàbrega, el formatge, els tomàquets cherry i una mica d'oli d'oliva i ho barrejarem bé. Pinzellarem un motlle de silicona amb una mica d'oli i hi posarem la barreja.
Enfornarem uns 30 minuts o fins que quedi l'ou ben quallat, si veieu que se us torra massa la part de sobre hi poseu un tros de paper d'alumini. Un cop cuit deixem refredar una mica abans de desmotllar i ja podrem servir.
40min

Etiquetes:
Entrants
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1686 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Us pensaveu que no me n'adonaria que heu plagiat la meva recepta? Sé que n'hi ha de molts tipus de maneres de fer la truita,...
Senzilla però amb un resultat espectacular. Per cert la patata on l'has trobat? Jo fa molt que la busco però encara no...
No, primer vas fent les capes de verdures i quan ho tens tot hi poses la barreja dels ous amb la llet així d'aquesta manera...
Prenc nota de la recepta, senzilla i fàcil
Un aspecte, espectacular