Truita a la jardinera

Ingredients

  • Un carbassó.
  • Un pebrot vermell.
  • Un pebrot verd petit.
  • Una ceba tendra.
  • Una albergínia.
  • Una carxofa.
  • Una patata.
  • Quatre ous sencers.
  • Oli verge d'oliva, sal.

6 racions

Utensilis

Una paella i on bol gran de vidre.

Elaboració

Farem a dauets les hortalisses.
En una paella, hi posarem un bon raig d'oli, i hi anirem fregint els dauets, amb una mica de sal.
Posarem en un bol els quatre ous i una mica de sal, ho batrem i hi afegirem els ingredients ja cuits. Ho remenarem tot ben bé, i ho abocarem novament a la paella, a foc lent, esperant que es vagi cuallant tot plegat.
Ho girarem de l'altra banda, quan veiem que està enrossit l'ou.

30min

Notes

Podem servir aquesta truita freda o calenta, a gust.
L'acompanyarem amb una amanida verda i olives negres i verdes.
Proveu també, d'afegir-hi aquella miqueta d'escalivada que teniu per la nevera i no sabeu què fer-ne. Us quedarà deliciosa de debó.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2720 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!