Truita a la jardinera
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un carbassó.
- Un pebrot vermell.
- Un pebrot verd petit.
- Una ceba tendra.
- Una albergínia.
- Una carxofa.
- Una patata.
- Quatre ous sencers.
- Oli verge d'oliva, sal.
6 racions
Utensilis
Una paella i on bol gran de vidre.
Elaboració
Farem a dauets les hortalisses.
En una paella, hi posarem un bon raig d'oli, i hi anirem fregint els dauets, amb una mica de sal.
Posarem en un bol els quatre ous i una mica de sal, ho batrem i hi afegirem els ingredients ja cuits. Ho remenarem tot ben bé, i ho abocarem novament a la paella, a foc lent, esperant que es vagi cuallant tot plegat.
Ho girarem de l'altra banda, quan veiem que està enrossit l'ou.
30min
Notes
Podem servir aquesta truita freda o calenta, a gust.
L'acompanyarem amb una amanida verda i olives negres i verdes.
Proveu també, d'afegir-hi aquella miqueta d'escalivada que teniu per la nevera i no sabeu què fer-ne. Us quedarà deliciosa de debó.
Etiquetes: Cena fácil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6347 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.