Paella d'arròs marinera amb seitons
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre cullerots de marca per paelles
- Fumet de peix
- Dues fulles d'enciam llarg
- Deu seitons frescos de mida mitjana
- Picada d'oli, all i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Sal
- Oli d'oliva
- 500 grams d'arròs tipus bomba
4 racions
Utensilis
Una paellera per cinc racions
Uns estalvis de vímet
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una safata metàl·lica plana
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, netegem els seitons, els hi retirem l'espina central deixant-los en forma de ventall i els reservem en una safata plana.
Seguidament, fem la marca per paelles tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, en posem quatre cullerots a la paellera on farem l'arròs.
A part, amb la batedora elèctrica,fem una picada amb: all, oli d'oliva i julivert picat, i un cop feta, la guardem en el biberó de plàstic.
Tot seguit, posem l'arròs a la paella, hi afegim un bon raig de picada, i a foc mitjà ho remenem amb la cullera de fusta, i seguidament,hi afegim el fumet que arribi fins l'altura de les nanses de la paella, i deixem que arrenqui el bull durant deu minuts, ho corregim de sal apaguem el foc, i tot seguit repartim els ventalls de seitó per d'amunt de l'arròs, hi afegim un pessic de sal per sobre de cada seitó juntament amb un fil de picada, i ja per acabar, ho enfornem a 180º, deu minuts més, fins que la paella ja esta cuita, i la posem damunt dels estalvis de vímet sobre de dues de fulla d'enciam,la tapem amb un drap de cotó, i desprès de reposar cinc minuts, ja la podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les paelles Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2504 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.