Paella de fetge de bou

Categoria:
Típica de: Espanya → País Valencià
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 400 gr. d'arròs
  • Fetge, lleterola i el rellomello del bou
  • 1 endívia o escarola
  • ½ kg. de cigrons arremullats
  • Tomaca, pebre roig, safrà, oli i sal i 0'8 l. d'aigua.

4 racions

Utensilis

Cullera de fusta i paleta paellera.

Elaboració

Sofregir molt bé, el fetge, el rellomello i la lleterola, que ja estaran tallats a trossets i salats. Ara sofregir l'endívia i la tomaca; afegir el pebre roig.
Es dona a tot açò unes voltetes en la paella fins que l'endívia estiga blaneta, a continuació es posa l'aigua i es deixa bullir un poc (10 min.).
Posar els cigrons (si estan bullits, millor) i després l'arròs, el temps de coguda es de 15 a 20 min. els primers 7 -8 min. a foc fort i la resta a foc lent.
Quan l'arròs estiga sequet, ja estarà fet.

1h

Notes

Es serveix igual que una paella normal i pot esser aconpanyat d'una manida de carxofes crues pelades i tallades a rodanxes amb oli,sal i pebre roig dolç i picant.


Recepta de cuina de Paella de fetge de bou

Bou i arròs (fpaella de fetge de bou)
per Elboudereus

Recepta de cuina de Paella de fetge de bou

Bou i arròs (paella de fetge de bou)
per Elboudereus

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1792 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Elboudereus diu:
Aquesta recepta és cosina-germana del Bou i arròs que fem a Reus (Baix Camp) per Festa Major:
http://www.receptes.cat/recepta816/bou_i_arros
Una recepta molt semblant és la de les fotos que he penjat que vaig fer seguint una recepta de Jaume Fàbrega que havia recollit precisament a l'Horta de València. Felicitats per penjar-la!!
Josep dolç i martinez diu:
Ja sabia jo que algún lligam tindria aquesta paella amb la terra germana de catalunya. Moltes gràcies pel comentari i per les fotos, espere que en qualsevol moment puguem menjar aquestes receptes junts. Adeu. Josep Dolç, Alboraia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!