Fetge de cavall a la graella amb patates a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre talls de fetge de cavall de 150 grams cadascun (aproximadament)
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata plana per anar al forn
Dos plats plans de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Un full de paper d'alumini

Elaboració

Primerament, fem la picada i la reservem.
Tot seguit, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, agafem els talls de fetge, els salpebrem i els fiquem a la graella fins que són cuits al nostre gust.
Tot seguit, els fiquem de dos en dos en un plat a la part de dalt, i a la part de baix del plat, fiquem mitja patata a la papillot.
Seguidament, fiquem un rajolí de picada tant a la patata com als talls de fetge, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants talls de fetge i patates com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1609 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: