Arròs a la paella amb pop i navalles

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dues potes de pop grans cuites
  • Un paquet de navalles naturals
  • 500 grams d'arròs tipus bomba Montsià
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Marca per paelles (la trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Picada d'all i julivert feta amb la batedora elèctrica

5 racions

Utensilis

Una paellera per cinc racions
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una paella gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, obrim les navalles i quan comencen a estar obertes, traiem mitja clova i les reservem.
Seguidament en la paellera, fiquem tres cullerots de marca per paelles, afegim l'arròs i un bon raig de picada amb el biberó.
Tot seguit, ho remenem amb l'espàtula de fusta i hi afegim el fumet de peix fins a l'altura de les nanses.
A continuació, deixem que arrenqui a bullir, afegim les potes del pop tallat a trossos més aviat fins, corregim de sal, i tot seguit quan a bullit uns dotze minuts, afegim les navalles i ho deixem que s'acabi de coure en el forn a 180º, fins que l'arròs sigui cuit.
Ho retirem del forn i deixem que reposi uns cinc minuts tapat amb un drap net, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

963 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!