Fetge de xai amb ceba
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de fetge de xai
- Tres cebes tallades a juliana
- Tres alls pelats aixafats
- Un grapat de grans de pebre negre
- Oli d'oliva
- Un raig de ví negre
- Un raig de conyac
- Sal
4 racions
Elaboració
En una paella, posem a fregir amb oli d'oliva : la ceba tallada a juliana, els alls, i els grans de pebre negre. Quan és mig fregida, afegim: un raig de ví negre, i un raig de conyac.
Seguidament, afegim un rajolí d'aigua, perque la ceba quedi més tova.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el fetge, tallat a filets mitjans, salpebrats.
Quan són mig fregits, ho afegim a la paella amb la ceba, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les fregitel·les Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9161 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.