Fetge de xai amb ceba

Categoria:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Un quilo de fetge de xai
  • Tres cebes tallades a juliana
  • Tres alls pelats aixafats
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Un raig de vĂ­ negre
  • Un raig de conyac
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

En una paella, posem a fregir amb oli d'oliva : la ceba tallada a juliana, els alls, i els grans de pebre negre. Quan ĂŠs mig fregida, afegim: un raig de vĂ­ negre, i un raig de conyac.
Seguidament, afegim un rajolĂ­ d'aigua, perque la ceba quedi mĂŠs tova.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim el fetge, tallat a filets mitjans, salpebrats.
Quan sĂłn mig fregits, ho afegim a la paella amb la ceba, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Fetge de xai amb ceba

Enllaça aquesta recepta:

4256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!