Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 alls pelats a làmines
  • 8 Pernilets de pollastre
  • 200 gr de fetgets de pollastre
  • oli
  • vinagre
  • canyella
  • pastilla de brou de carn

4 racions

Elaboració

Fregim en oli els alls juntament amb els fetgets de pollastre trossejats.
Quan estiguin daurats, els aboquem al morter i en l'oli restant fregim els Pernilets de pollastre.
En el morter, piquem bé els fetgets juntament amb els alls i hi afegim un bon chorretón de vinagre.
Quan el pollastre estigui fet, afegim la picada del morter, ho cobrim d'aigua, tirem una pastilla de brou de carn, pebre i una punteta de ganivet de canyella.
Coem a foc mitjà durant trenta minuts.

Notes

Si ho reserveu d'un dia per l'altre, està més bo


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

365 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!