Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 6 alls pelats a làmines
- 8 Pernilets de pollastre
- 200 gr de fetgets de pollastre
- oli
- vinagre
- canyella
- pastilla de brou de carn
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Fregim en oli els alls juntament amb els fetgets de pollastre trossejats.
Quan estiguin daurats, els aboquem al morter i en l'oli restant fregim els Pernilets de pollastre.
En el morter, piquem bé els fetgets juntament amb els alls i hi afegim un bon chorretón de vinagre. 
Quan el pollastre estigui fet, afegim la picada del morter, ho cobrim d'aigua, tirem una pastilla de brou de carn, pebre i una punteta de ganivet de canyella.
Coem a foc mitjà durant trenta minuts.
														
Notes
Si ho reserveu d'un dia per l'altre, està més bo
 Etiquetes: 
						Fetgets de pollastre  Pollastre
 
						Etiquetes: 
						Fetgets de pollastre  Pollastre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2057 visites.
 2057 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 90 min.
 90 min. Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram