Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 alls pelats a làmines
  • 8 Pernilets de pollastre
  • 200 gr de fetgets de pollastre
  • oli
  • vinagre
  • canyella
  • pastilla de brou de carn

4 racions

Elaboració

Fregim en oli els alls juntament amb els fetgets de pollastre trossejats.
Quan estiguin daurats, els aboquem al morter i en l'oli restant fregim els Pernilets de pollastre.
En el morter, piquem bé els fetgets juntament amb els alls i hi afegim un bon chorretón de vinagre.
Quan el pollastre estigui fet, afegim la picada del morter, ho cobrim d'aigua, tirem una pastilla de brou de carn, pebre i una punteta de ganivet de canyella.
Coem a foc mitjà durant trenta minuts.

Notes

Si ho reserveu d'un dia per l'altre, està més bo


Recepta de cuina de Pernilets de pollastre amb salsa de fetgets
per Joan Corminas

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: